Strona startowa

Wiadomości - Kultura, rozrywka

Krzysztof Tyniec w Busku Zdroju (video)

Dodał: Marta Data: 2020-07-30 19:37:25 (czytane: 1976)

Polski aktor filmowy, teatralny, dubbingowy, tancerz, piosenkarz, komik, konferansjer i prezenter telewizyjny jest naszym Gościem w Studiu Kultura. W rozmowie z Karoliną Kępczyk, dyrektor Buskiego Centrum Kultury zdradza dlaczego przyjeżdża do Buska?

Salon fryzjerski FINEZJA
https://www.facebook.com/finezja.busko/,salon fryzjerski busko, fryzjer, modelowanie, strzyżenie,trwała, farbowanie, fryzura, fryzury, usługi, Busko

ul. 1-go Maja 23 A. 28-100, Busko-Zdrój

eltraKON Komputery Wojciech P. Kowalczyk
eltrakon.pl,eltrakon, komputery, sieci, alarmy, monitoring, telewizja dozorowa, klimatyzacje, CB, Busko, Busko-Zdrój,

ul. Poprzeczna 1. 28-100, Busko-Zdrój

KARABELA OCHRONA OSÓB I MIENIA
www.karabela.com.pl,karabela,ochrona,osób,mienia,zabezpieczenia ochrona fizyczna,monitoring,system,systemy zabezpieczeń, doradztwo,szkolenia specjalistyczne

Bohaterów Warszawy 69 a. 28-100, Busko Zdrój



 Zobacz

Krzysztof Tyniec urodzony 5 lutego 1956 roku w Nowej Rudzie, aktor, komik, piosenkarz. Wychowywał się w Zgorzelcu. W 1980 ukończył studia w Państwowej Wyższej Szkole Teatralnej w Warszawie.W latach 80. występował w roli Pana Fasoli w muzycznych programach dla dzieci Fasola oraz Tik-Tak.
Przez wiele lat występował w telewizyjnym kabarecie Olgi Lipińskiej. Od 1998 jest związany z warszawskim Teatrem Ateneum.

Zobacz

W latach 90. był gwiazdą koncertów „Gali Piosenki Biesiadnej". W parze z Kamilą Kajak zwyciężył w piątej edycji programu rozrywkowego TVN Taniec z gwiazdami. Amatorsko gra w hokeja na wrotkach.

 

Zobacz

Wśród ogromnego dorobku aktorskiego znalazły się role filmowe i dubbingowe. Między innymi:

Filmografia:
2017: M jak miłość – Robert
od 2017: Daleko od noszy. Reanimacja – dr Rudolf Wstrząs
2014: Lekarze – Władysław Badera (odc. 57)
2014: Wkręceni – szef hotelu
od 2012: Klan – Krzysztof Bąk
2011: Kop głębiej – Wiktor
2011: Daleko od noszy. Szpital futpolowy – dr Rudolf Wstrząs
2010–2011: Daleko od noszy 2 – dr Rudolf Wstrząs

Dubbing
2017: Miki i raźni rajdowcy − Goofy
2016: Lwia Straż − Timon
2013: Myszka Miki − Goofy
2012: Epic Mickey 2: Siła dwóch − Goofy
2011-2015: Butik Minnie − Goofy
2010: Teraz Miki – Goofy
2008: Łowcy smoków – Gwizdo
2008: Wallace i Gromit: Kwestia tycia i śmierci − Wallace
2007: Happy Wkręt – Mambo
2006: I ty możesz zostać bohaterem – Screwie



Reklama.

Zobacz także

'Na Ponidziu wiosna trwa' - Festiwal ODWOŁANY!

Dodane: 2020-08-05 09:39 - Komentarze  (0)  czytane (2932)

TAGI: Na Ponidziu wiosna trwa, Festiwal



Komentarze (4)

Uwaga: Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Za wypowiedzi naruszające prawo lub chronione prawem dobra osób trzecich grozi odpowiedzialność karna lub cywilna. IP Twojego komputera: 35.169.107.85

Janek (2020-08-04 13:47:12)

No cóż panie włodarzu z pewnej mieściny, można kosztem pana pracownicy z BSCK reklamować jakieś inne obiekty pana znajomych, czy też nie. Przecież tam widać tę przysadzistą babę, jak ustawiła się do ich zaprezentowania z widokiem obiektu. No chyba, że mieszkańcy Buska tego miejsca nie znają, a może też coś wpadnie dodatkowo, tylko komu? Czy mam prawo to wiedzieć?

Do poniżej (2020-08-02 12:55:25)

Co trzeba było Adasiowi dać za fotel? Xd

emeryt (2020-08-02 12:46:17)

toto z mikrofonem ma podobną posturę do tej, tak zwanej gwiazdy z Pińczowa. ale wtopa w wizerunkach, ....

XYZ (2020-08-01 16:37:39)

A ta się przymierza do prowadzenia sprawy dla reportera? Adaś ani PSL aż takich możliwości nie mają...

Dodaj komentarz

UWAGA!
Formularz dodawania komentarzy wymaga włączenia obsługi plikow cookies (ciasteczek), zapisywanych
i odczytywanych z Twojego urządzenia - jeśli chcesz dodać komentarz, włącz ciasteczka, odœwież stronę i spróbuj ponownie...


więcej

Restauracje

Restauracja Bristol Art. & Medical SPA - imprezy okolicznościowe

1 Maja 1, 28-100 Busko Zdrój

Restauracja - Kawiarnia CYNAMONOWA

al. Mickiewicza 22, 28-100 Busko-Zdrój

Restauracja VICTORIA w Busku-Zdroju

Park Zdrojowy, 28-100 Busko-Zdrój

Pensjonat SANATO SPA

1-go Maja 29, 28-100 Busko-Zdrój

więcej

Pizzerie

więcej

Placówki artystyczne

Konkursy

Uwaga konkurs! Wygraj podwójne zaproszenie na spektakl: Lista męskich życzeń
Konkurs rozstrzygnięty! Sprawdź wyniki ! Zapraszamy na występ Kabaretu Smile!!!
Konkurs rozstrzygnięty! Sprawdź wyniki!!! Zaprszamy na koncert DON VASYL I CYGAŃSKIE GWIAZDY!
Konkurs zakończony: Do wygrania podwójne zaproszenia na Szalone Nożyczki w Busku-Zdroju
Konkurs zakończony: Do wygrania vouchery do Salonu wirtualnej rzeczywistości w Busku-Zdroju!
Konkurs zakończony: Do wygrania podwójne zaproszenia na R-STUNTS w Jędrzejowie
Konkurs zakończony: Do wygrania podwójne zaproszenia na Kabaret Pod Wyrwigroszem w Kazimierzy Wielkiej

Ogłoszenia

Dodano: 2020-08-05 23:52:09

Szukam dorywczej pracy.

Dodano: 2020-08-05 23:08:51

Kupię mieszkanie

Dodano: 2020-08-05 21:51:21

Prywatna oferta pożyczki E-mail: bermudez01960@gma...

Dodano: 2020-08-05 21:47:10

Kupię dom

Dodano: 2020-08-05 21:44:17

praca kierowca c

Dodano: 2020-08-05 21:44:00

SKUP SAMOCHODÓW, AUT

Dodano: 2020-08-05 21:40:46

przyjmę pracownika remonty wykończenia wnętrz

Dodano: 2020-08-05 19:59:07

Sprzedam mieszkanie

Dodano: 2020-08-05 19:58:56

Sprzedam mieszkanie

Dodano: 2020-08-05 18:53:04

Sprzedam działki

Polecamy:

International Combat Shooting Krav Maga Association

Nasza firma organizuje stałe specjalistyczne kursy oraz seminaria...

Zakupy utrudnione z powodu koronawirusa

Nowe obostrzenia związane z pandemią koronawirusa wprowadzają...

Czy w sklepie musimy mieć własne rękawiczki jednorazowe?

Na wtorkowej konferencji Premier Mateusz Morawiecki ogłosił nowe...

Rodzinne firmy szansą dla regionalnego rozwoju

O wyzwaniach i szansach przed jakimi stoją rodzinne firmy dyskutować...

Nie pozwól by stres popsuł ważne spotkanie biznesowe

Stres towarzyszy człowiekowi zarówno w życiu prywatnym, jak i zawodowym....

Podmioty Ekonomii Społecznej - nowa moda, czy realna potrzeba

Caritas Diecezji Kieleckiej informuje że 11 grudnia w siedzibie...